家陣什麼BT軟件最好?!

Bitcomet 好怪
屎忽鬼真係屎忽鬼
µTorrent
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
速度邊個快d?
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 文件夾 於 2007-2-19 21:05 發表
Bitcomet 好怪
點怪 ???
原帖由 herman 於 2007-2-20 00:47 發表

點怪 ???
大食 明明Connect到好多人 都load唔到 or 極慢
屎忽鬼真係屎忽鬼
Bitcomet#yup#
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 hktathmss 於 2007-2-20 04:05 發表
Bitcomet#yup#
用緊version幾???
有時可以去到5xx~6xx
有隻 Bitcomet max 唔知掂唔掂 ???
原帖由 文件夾 於 2007-2-20 00:52 發表
大食 明明Connect到好多人 都load唔到 or 極慢
有冇check係咪大家都停99.8%...etc 如果大家都是....緊係慢d啦
如果你果種HIT, 6G野 4-6hr 可以完成 (keep住700~900K)

uTorrent好用 感覺無食咁多resources

3272-8121-6997-5262
原帖由 文件夾 於 2007-2-20 00:52 發表
#yup# 啊原來你都係咁啊!!
自私的我不配得到所有
原帖由 三隻眼 於 2007-2-21 11:15 發表

有冇check係咪大家都停99.8%...etc 如果大家都是....緊係慢d啦
如果你果種HIT, 6G野 4-6hr 可以完成 (keep住700~900K)

係好多SEED的
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 天下布武 於 2007-2-20 15:02 發表

用緊version幾???
之前0.59 而家跳到0.70
原帖由 三隻眼 於 2007-2-21 11:15 發表

我uTorrent明明連到有seed 但唔識load 之前唔係咁 用左一段時間就變左咁 用唔返