可否AMD平台

intel mb 貴好多
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 ANTI@# 於 2008-6-17 00:33 發表

幫自己砌就冇乜野

但係我幫個親戚
都係砌番煙條la
唔好煩我
打機真惡攪,當得個少少錢
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 ANTI@# 於 2008-6-17 01:16 發表

所以我果陣好開心
聽到唔打機
梗係g33 onboard#yup#

點知g33板咁難搵
945g

原帖由 ANTI@# 於 2008-6-17 01:22 發表

其實945定965新d#question#
梗係965

http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=999999,34469,29000,8765&familyID=10&culture=en-US

原帖由 ANTI@# 於 2008-6-17 01:39 發表

我都估到

咁唔好瘧待自己la
易找d又平d

原帖由 ANTI@# 於 2008-6-17 01:48 發表

又廢d#yup#
有野睇就得