邊到有得代客寄機返日本整!?

有無朋友仔知
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 文件夾 於 2007-3-5 11:47 發表
有無朋友仔知
188 dreamstore好似有
原帖由 JVCABC 於 2007-3-5 12:05 發表

188 dreamstore好似有
知唔知幾銀到@_@?

可唔可以幫手問下
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 文件夾 於 2007-3-5 12:10 發表
知唔知幾銀到@_@?

可唔可以幫手問下
http://game.fightclub.com.pk/forums/showthread.php?t=78726
你打去問下
e幾日我唔會落灣仔
(好似有,唔係一定有)
夾夾 壞左咩機???
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
高登入面個間得唔得
原帖由 hktathmss 於 2007-3-5 16:58 發表
夾夾 壞左咩機???
我FD果部WII壞左 係所謂既白店買~
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 文件夾 於 2007-3-5 18:10 發表
我FD果部WII壞左 係所謂既白店買~
唔關事ga 白店係唔呃你 唔代表佢個度賣d野唔會壤
原帖由 hktathmss 於 2007-3-5 18:23 發表
唔關事ga 白店係唔呃你 唔代表佢個度賣d野唔會壤
我拎去熟人鋪頭check過 成部機d野俾人換哂 算唔算關事?!
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 文件夾 於 2007-3-5 19:32 發表
我拎去熟人鋪頭check過 成部機d野俾人換哂 算唔算關事?!
邊部機???
原帖由 文件夾 於 2007-3-5 19:32 發表
咁搵咩換返入去
咁唔去熟既地方買???
不如講佢個名出來la 等大家唔好再去個度買野 #yup# #yup#
原帖由 hktathmss 於 2007-3-6 01:50 發表
不如講佢個名出來la 等大家唔好再去個度買野 #yup# #yup#
講你都唔信 恆星!
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 文件夾 於 2007-3-6 14:57 發表
講你都唔信 恆星!
我係佢度買NDSL 一D事都無

講真你點知佢換左係呢野先
原帖由 hktathmss 於 2007-3-6 15:59 發表
我係佢度買NDSL 一D事都無

講真你點知佢換左係呢野先
梗係去check過啦

拎俾佢地check之前 開過部機 睇過 當時無人識整 係咁二望下...

唔識整啦 真係 拎去恆星放低幾日啦

佢地都話唔識整 再拎出去俾熟既師傅睇 一打開就望到同之前唔同~
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 文件夾 於 2007-3-6 20:09 發表
梗係去check過啦

拎俾佢地check之前 開過部機 睇過 當時無人識整 係咁二望下...

佢地都話唔識整 再拎出去俾熟既師傅睇 一打開就望到同之前唔同~ ...
咁換左d咩parts #bc##bc#
原帖由 hktathmss 於 2007-3-6 22:07 發表
咁換左d咩parts #bc##bc#
lens 同板...

係d人中哂毒覺得果間野一定無問題姐

我部PS2 改左整左幾次都咪又壞...
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 文件夾 於 2007-3-6 22:49 發表
lens 同板...

係d人中哂毒覺得果間野一定無問題姐

我部PS2 改左整左幾次都咪又壞...
睇來下次唔好再去 個間野其實賣d野係貴的說
原帖由 文件夾 於 2007-3-6 20:09 發表
梗係去check過啦

佢地都話唔識整 再拎出去俾熟既師傅睇 一打開就望到同之前唔同~ ...
係咪同你整過都係整唔到所以先咁ja ???
原帖由 I.S. 於 2007-3-8 00:12 發表

係咪同你整過都係整唔到所以先咁ja ???
咁佢應該同我地講

同埋換既野 根本就本身都好似壞...
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 文件夾 於 2007-3-8 00:57 發表
咁佢應該同我地講

同埋換既野 根本就本身都好似壞...
將d好ge野換晒d壞野 咁整起上來個價咪=要成部換