原帖由 電親個腦 於 5/11/2008 21:07 發表
情長係唔係應該分享下
等大家學下野
叫人出太陽拳.......
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2008-11-5 21:13 發表

叫人出太陽拳.......
等大家唔洗咁灰XDDD
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
我都脫毒了..............

好事總在秋天發生
"泣いたのは僕だった
弱さを見せないことが そう
強い訳じゃないって君が
言っていたからだよ
I believe "
原帖由 混沌戰士 於 2008-11-7 08:44 發表
我都脫毒了..............

好事總在秋天發生
講開又好似係
原帖由 小翼翼 於 7/11/2008 19:20 發表

講開又好似係
十月介菜
似乎......我又要等下一個十月了..........
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2008-11-8 00:14 發表

十月介菜
似乎......我又要等下一個十月了..........
聖誕前都應該係易搵的日子
"泣いたのは僕だった
弱さを見せないことが そう
強い訳じゃないって君が
言っていたからだよ
I believe "
原帖由 混沌戰士 於 2008-11-16 13:41 發表

聖誕前都應該係易搵的日子
因為臨近聖誕先多人想拍拖
原帖由 小翼翼 於 16/11/2008 14:22 發表

因為臨近聖誕先多人想拍拖
只係10月倍感LONELY
拍拖係潮流咩.....聖誕先想拍拖
原帖由 Enzo 於 2008-11-16 18:41 發表

為了不平安
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 Enzo 於 2008-11-16 18:41 發表

好多低B 仔係
原帖由 I.S. 於 2008-11-16 23:46 發表

好多低B 仔係
但人地揾到

原帖由 電親個腦 於 16/11/2008 23:56 發表

但人地揾到

知你有欣宜了,不要向我出太陽拳
enzo

原帖由 電親個腦 於 17/11/2008 00:11 發表
enzo
我知道唔應該咁揚的,下次我會保密D的了~