日系機好貴呢......

點解會咁費架...唉唉....仲以為千幾元都會有...
點知個日去先達見到成2千幾就黎3千...唉唉
自私的我不配得到所有
原帖由 crazy 於 2009-4-11 20:27 發表
點解會咁費架...唉唉....仲以為千幾元都會有...
點知個日去先達見到成2千幾就黎3千...唉唉
日本當地就得
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
咁貴...function又少...
賣點只有一個令字..T^T"
唉...
自私的我不配得到所有
千幾元都會有
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 hktathmss 於 12/4/2009 07:38 發表
千幾元都會有
日本買真係得
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 crazy 於 2009-4-11 23:19 發表
咁貴...function又少...
賣點只有一個令字..T^T"
唉...
靚都可以一個功能
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 hktathmss 於 2009-4-12 07:38 發表
千幾元都會有
日本貴在d plan~ 不在電話~
自私的我不配得到所有
軟解機嗎
原帖由 SBB 於 2009-4-13 10:30 發表
買部大陸仿製試下啦.

http://mobile.sina.com.hk/cgi-bi ... 4/2/1/788413/5.html

我個日係mk都睇到=.=""
$7xx一部...真係抵到...
自私的我不配得到所有
原帖由 crazy 於 2009-4-13 02:18 PM 發表

可惜佢地根本只係做到個殼
做唔到簡約美精髓所在

如果好似咁樣既接機
價錢唔講,Nokia、Panasonic同摩記都做到喇,洗咩買日系機
原帖由 crazy 於 2009-4-13 14:18 發表

呢部大陸機暫時呢2個月係各大手機討論區既用家評價都幾好.
原帖由 SBB 於 2009-4-13 22:13 發表

呢部大陸機暫時呢2個月係各大手機討論區既用家評價都幾好.
#question# 有冇網址~~~
如果係好既...我都唔介意拿$800出黎試 T_T
自私的我不配得到所有
h11t,千五蚊有交易,要用3g
原帖由 firework 於 2009-4-14 22:00 發表
h11t,千五蚊有交易,要用3g
3台用到嗎?
其實有中文輸入最好...玩開sms...
呢d機都唔知有冇..
反而最近nec個部我見d人話有中文輸入(但貴.........)
自私的我不配得到所有
原帖由 crazy 於 2009-4-14 20:22 發表

#question# 有冇網址~~~
如果係好既...我都唔介意拿$800出黎試 T_T
http://board.phonehk.com/viewthr ... &extra=page%3D1

快快買快快Report.

部機可以接收電視架.
要買記得買行貨,有繁體,唔好貪小小平買左簡體版.
原帖由 crazy 於 2009-4-15 02:36 發表

3台用到嗎?
其實有中文輸入最好...玩開sms...
呢d機都唔知有冇..
反而最近nec個部我見d人話有中文輸入(但貴.........)
YAHOO賣家會送埋輸入法千零個字,但係有D字都係會出唔到。
經常玩中文SMS唔好買日文機...
3用唔到
3又用唔到,SMS又唔多掂
唔駛玩了
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2009-4-16 01:34 發表
3又用唔到,SMS又唔多掂
唔駛玩了
3幾乎所有日本機都用唔到
原帖由 firework 於 2009-4-16 06:22 發表

一係雙機

...有$時我會試試
自私的我不配得到所有
原帖由 crazy 於 2009-4-16 19:59 發表
...有$時我會試試
日糸機+Nokia 1209/moto w156
都唔係好貴

原帖由 firework 於 16/4/2009 06:22 發表

3....我部SE用3HANG到飛起
sbb說的大6彷日機其實都真係幾好~(睇落..)
夠令,平,又玩到sms (起碼我係3台用到)
但佢冇3G咁咪冇得玩mms?
同埋會否收得冇咁好呢?
自私的我不配得到所有
原帖由 crazy 於 2009-4-17 12:22 發表
sbb說的大6彷日機其實都真係幾好~(睇落..)
夠令,平,又玩到sms (起碼我係3台用到)
但佢冇3G咁咪冇得玩mms?
同埋會否收得冇咁好呢?
MMS唔關3G既事.
2G機都玩到MMS架.

3G主要係視像......
我得閒既話,都可能買番部,自己噴靚個鼓黎玩.

我D朋友話冇MMS.........
自私的我不配得到所有
信和呢期有部sharp 日系機出左大6 行貨
3xxx 有靚靚大個mon 用
又睇到,入到中文
善惡喜惡皆執著 到頭南坷一夢中

原帖由 情長仔 於 2009-4-18 01:02 發表
信和呢期有部sharp 日系機出左大6 行貨
3xxx 有靚靚大個mon 用
又睇到,入到中文
3XXX!!!!! 小女子比唔起xx(
自私的我不配得到所有