Reset CMOS ?
]點按實? Desktop 定 notebook?

呢類問題通常唔關 RTC battery 事
建議搵張 debug card 睇下出咩 code, 無就叫另一個師傅睇過
叫你換 parts 死都唔好換住, 你話考慮下先, 俾 10 蚊打發佢走, 上來話俾 ...
觀星是答案 發表於 2009-6-13 20:45
冇十倍檢查費,都唔洗指旨意佢走
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
至從佢拍左拖~~~我都唔多敢搵佢搞呢d  a.a
crazy 發表於 2009-6-13 22:32
咁is
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
叫佢地成班大師傅幫你 check 機啦
Dog Kill Man + 帥哥 + IS ~ 佢地一定掂
觀星是答案 發表於 2009-6-13 22:39
C*出手, 一呼當關,萬夫莫敵

你 O甘諗只係 O岩一半 ~
觀星是答案 發表於 2009-6-13 23:31
為何這樣說{:2_97:}

因為我係受監管的
帥哥就唔同啦, 有大把前途
觀星是答案 發表於 2009-6-13 23:50
間唔中偷偷地幫助別人是很快樂

咁鑽石王老五is 才是最合適人選

真係唔夠你地講, 完敗

暑期砌新機