打開個 case 影張相吧
hp 機的底板好難查到, ATI - RS4xx Series 可以有亦可以無 PCI-e 16x slot
應該係呢張
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
$260
$260
月金 發表於 2009-8-19 10:06

kelvinlok 發表於 2009-8-19 12:41
其實張卡已經賣左喇…
其實張卡已經賣左喇…
閒魂 發表於 2009-8-19 14:19

月金 發表於 2009-8-19 14:35
= =好遲先re到...!(因為好日都唔開一次個case,搬出黎好重~"~)
我諗應該係c*講既個張~

咁如果係呢張既~
可以support到什麼display card
自私的我不配得到所有
睇下你幅圖中黑色條槽似我張圖中藍色還是棕色
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
C* 幅圖是對的

咁現在要知火牛幾多W
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
o_o點睇!!!
自私的我不配得到所有
o_o點睇!!!
crazy 發表於 2009-9-3 20:48
你影在左上角舊火牛D LABEL or 搵下有冇寫 XXX W

44# 電親個腦

係咪this
自私的我不配得到所有
300W max, 即係 consistance 應該只有 250W - 280W
所有要加額外 power 的 display card 都唔合你用

by the way, 我依家手上有多張 GeForce 9300GS (PCI-e 16x) 應該 o岩你用
賣都唔值錢, 你有興趣就俾 o左你
另一選擇: 買Green 版 Display Card, 都可以唔洗插電

雖然俾同級要插電慢D, 但一定快/好過現在

O_O 比我緊係要!!!!!
自私的我不配得到所有
O_O 比我緊係要!!!!!
crazy 發表於 2009-9-11 19:47
點交收 ?
49# 觀星是答案

umum~你幾時得閒?
近旺角/tko既 mtr 都得~
自私的我不配得到所有
49# 觀星是答案

umum~你幾時得閒?
近旺角/tko既 mtr 都得~
crazy 發表於 2009-9-12 12:20
TKO 就無咩可能
MK 應該下星期六下午 (其實成日都會去, 不過時間好唔定)
TKO 就無咩可能
MK 應該下星期六下午 (其實成日都會去, 不過時間好唔定)
觀星是答案 發表於 2009-9-12 19:38
我星期二, 四, 五 就6點半會出現係MK
btw 星期六都ok丫, 至於時間就你講啦
因為我星期六冇野做, 冇所謂幾點
自私的我不配得到所有
我星期二, 四, 五 就6點半會出現係MK
btw 星期六都ok丫, 至於時間就你講啦
因為我星期六冇野做, 冇所謂幾點
crazy 發表於 2009-9-13 00:27
星期六下午 2 點半 MK MTR 應該可以
`好的~!
自私的我不配得到所有