無得撈 貓stone 終於出左啦

行價 $4680 英文機

重點係 Android 2.0 , multi-touch , qwerty keyboard, crystal talk plus
粒 cpu 只係慢 iphone 果粒少少....

等 數碼通台機一出就入手..

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
塊玻璃都好勁
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
正野
已經係SMARTONE 訂左機...等放假後返貨

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
無貨law!
屎忽鬼真係屎忽鬼
  今日係mk 見人係街拎住玩
好似d 反應幾慢下
善惡喜惡皆執著 到頭南坷一夢中

如果係SMV出機。。。。最好 hard reset... smv本身同你裝左好多垃圾, 拖慢部機...

另外就係等 Andorid 2.1....速度會好返D

粒u很慢
粒u很慢
Katecca 發表於 2009-12-29 13:05
點都好過wm機
最快應該係 HD 2 和 Liqurd...
但 HD 2 行 wm 6.5 = suck
Liqurd 個外款 = 柒

平衡取捨後 , 都係揀 貓石....

iPhone 3GS 係好好既手機 , 但問題係人人都用緊 , 唔想做潮童

iPhone 3GS 係好好既手機 , 但問題係人人都用緊 , 唔想做潮童 ...
Error_404 發表於 2009-12-29 15:01
你暗示醫生係潮童
e排搭 mtr...
十個有 7 -8 個拎 iphone...
令到我覺得d人用 iphone = 麻木跟風...

唔好搞...

e排搭 mtr...
十個有 7 -8 個拎 iphone...
令到我覺得d人用 iphone = 麻木跟風...

唔好搞...
Error_404 發表於 2009-12-29 16:55
但iphone真係做得太好....
特別係上網方面

我自己用緊htc hero...真係用到媽媽聲....太慢啦..
我諗住數記批iphone返來都轉返做iphone了
iphone現在比較spec真係舊了
解像度低是最大問題,根本睇網頁好辛苦
杰仔 發表於 2009-12-29 18:52
佢個zoom做得好好, 解像度低都冇乜影響, 仲有佢個platform咁多app, 改一改resolution唔知幾多app要改
杰仔 發表於 2009-12-29 18:52
低還低~~
但用過咁多隻唔同電話上網
iphone俾我感覺係最爽最正的~~
iphone 睇網頁真係舒服好多~~

[/URL]

iPhone 3GS 係好好既手機 , 但問題係人人都用緊 , 唔想做潮童 ...
Error_404 發表於 2009-12-29 15:01
neotouch係快過HD2的
行WM都唔知幾好, 大把apps, theme support, 而家出左snapdragon WM 真快好爽
佢個zoom做得好好, 解像度低都冇乜影響, 仲有佢個platform咁多app, 改一改resolution唔知幾多app要改
kelvinlok 發表於 2009-12-30 00:14
iPhone唔jb實在...自閉機一部, 做developer又要俾錢apple....
講spec 勁,wm大把機勁過iphone啦,結果咪又系整體感覺同上網比 iphone 差,如果個os 寫得好使鬼要咁勁spec咩