有人攪平過 3k,預我一部
我已收一部 $2850 了
觀星是答案 發表於 2012-3-17 22:13
幫手攪多部
加價中
好難先搵到平 O野
觀星是答案 發表於 2012-3-18 00:16
我見高登 d 人必到 23000 yen
你用咩網買 ?
http://www.79door.com.hk/index.asp

呢個網好似平過 bid in one
有無人想一齊攪 ?
BID 左了..
文件夾 發表於 2012-3-18 01:35
今日出去唔記得入錢,可能聽日訂
今日平左喎,好多都係 21500 yen
用緊 SGS2... 雖然堅係平...但無買既理由
silaimo 發表於 2012-3-19 00:57
入埋唔駛成日心郁郁
剛落必
計晒運費應該 < 2400
有冇詳情?
天下布武 發表於 2012-3-19 14:28
http://m.hkgolden.com/view.aspx?message=3616853&type=MP
thx, 你BID幾多錢?
23000?
天下布武 發表於 2012-3-19 15:07
宜家剩係見23000既
天下布武 發表於 2012-3-19 15:37
依家連 23000 都無
俾人推高晒..
我晏晝個 22000 佢之後話我失敗 .我
GS2 -> GN 除了為左 NFC , 諗唔到理由轉.....
速度都係差唔多
Error_404 發表於 2012-3-19 20:58
defy> GN 諗唔到理由唔轉
我要23500先bid到
天下布武 發表於 2012-3-20 15:09
千金難買心頭好
79door 已經死死地,沈船
Error_404 發表於 2012-3-20 23:12
週圍都開團,乜膠都死

79 出埋通告 ..做死班友..
79 俾人隊冧左了

執行長 nick

很心痛通知大家...

即決門 日本yahoo 帳號 給香港站 專用的yahoo帳號

已被 有心人士 製造負評

所以被雅虎系統直接停權了!

我們公司已和雅虎發出正式信件

和 請日本工作伙伴前往雅虎東京的申訴窗口

但 無奈的是...就算把帳號的停權恢復...

也無法保障所有客戶已得標的物品~ 賣家還願意全部和我們交易

已經付款的物品~ 日本賣家都會發送給我們

可是因為惡意檢舉...讓我們來不及付款的物品~

可能都會有無法完成交易的問題....

我們沒有料到  擋住一些 水貨商 或 同業的生意....

會有這麼大的 報復行動....

我們只懂做好我們本份內的事~為大家提供低於同業

也更好的服務....

所以收到客戶的代標 款項 如果沒有得標 我們都會如數 退款

決不會讓您退不到款項!!

我們也會不停加班

讓已得標 賣家有發貨的 客戶

儘速拿到全部的物品!

面對所有的責備...我們會全面面對...也會全面檢討....

非常對不起大家....我們無法改變 或 完全防範 惡意的方式

但是我們會一直努力~

不會被輕言打倒....

還要請大家不要擔心,因為查詢眾多,我們需要逐一處理
19日或 之前得標的物品~基本上都沒有問題

會順利回港

20日和 20日之後得標的物品~

會有部份可能是無法完成交易

稍後會有進一步消息公告,請耐心等候~

謝謝您的體諒
自求多福吧
我20號先BID........唉
天下布武 發表於 2012-3-22 22:09
DOCOMO個ROM好似係冇Tethering功能既, 好似要FLASH其他ROM(如親生仔ROM)先可以做到Tethering

另外, 條LINK係硬解, IMEI唔變???
天下布武 發表於 2012-3-23 17:37
佢果隻好似係硬解後再 flash 番 imei 入 chip ?_?

天下布武 發表於 2012-3-23 17:40
我 19 號落,搭到尾班車

1. 22日和 22日之後 得標的物品~確認賣家 都不會發貨和交易

2.19日和19日之前 得標的物品~已經陸續日本有收到貨~安排回港中

3.20日和21日的 得標物品~目前都在一一和日本家聯絡中

(因為被停權~所以賣家有沒有出貨的單號~我們也不到~)
依家高登好似想轉攪 EVO  3D
有人有性趣可以去睇下
好似18000YEN咁上下
已抵港的拍賣(1)
已經賣左
好搵過賣 iPad
觀星是答案 發表於 2012-3-28 10:24
c* 有無用後感 ?
70# 觀星是答案

用左一日,感覺良好
補張相先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
不願面對 : 消息指 3 月 31 日, Samsung Galaxy Nexus 大鋪行貨會降價至約 $3700, 網上店行貨已趺至 $34xx
價錢直迫水貨 docomo SC-04D
觀星是答案 發表於 2012-3-30 23:02
我買番黎 24xx
俾多 1k 乜都唔駛搞仲有原廠保養
觀星是答案 發表於 2012-3-30 23:34
網上店行貨如不是經消商又係無保