放giga 965P-DQ6[再開]

有盒齊配件
保養去到09年10月
底板十成新(係聯強一換一黎)
已更新bios至3.3

PC-IN會員價1400

原價幾錢 ?

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-4-14 23:30 發表
原價幾錢 ?
上次睇(兩個星期前)1600左右
唔知正都家陣賣幾錢喎
Asus Commando 勁 定e塊勁?
全鋁 cap ?

我打算買板

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-4-15 00:31 發表
Asus Commando 勁 定e塊勁?
全鋁 cap ?

我打算買板
固狀電容

commando同dq6差唔多,用料都好接近,dq6多左組sata,但又少d usb,而commando個sata port係打橫,如果你裝左底板之後先插sata會有少少困難(塊striker extreme都係同款設計,插sata果陣唔會就手)

dq6 up到3.3就用得1333
commando佢寫就1066

咁正 , 你又賣 ?

原帖由 Error_404 於 2007-4-15 01:22 發表
咁正 , 你又賣 ?
呢塊係我大佬架呢
我自己仲用緊
死啦 , Asus 定 Giga 好呢
我想等到 月尾減價先決定....

deadline 幾時 #question#

我係epc post左
睇下果邊有無人肯即食
都係呢幾日內
原帖由 戇男 於 2007-4-15 02:01 發表
我係epc post左
睇下果邊有無人肯即食
都係呢幾日內
實大把人食

原帖由 Error_404 於 2007-4-15 02:26 發表

實大把人食
你要既話咪去即食囉
原帖由 戇男 於 2007-4-15 02:35 發表

你要既話咪去即食囉
要考慮下, 睇香港 Intel 代理既減價速度

原帖由 Error_404 於 2007-4-15 02:45 發表

要考慮下, 睇香港 Intel 代理既減價速度
有排都未減
PCB Rev version 幾 ?

原帖由 Error_404 於 2007-4-15 19:04 發表
PCB Rev version 幾 ?
2.0以上
但我唔知佢無幫我up到3.3
咸錯如果你買既話我取消果邊個auction

你係出面買3.3ver貴成兩百,但其實由2.0up去3.3根本用幾分鐘時間就做到。
原來塊板係1.0
我遲下囉去聯強要佢地幫我update下bios先
原帖由 戇男 於 2007-4-16 13:42 發表
原來塊板係1.0
我遲下囉去聯強要佢地幫我update下bios先

換返 3.0 先吧
2.0 都好d...

1.0....無人買

原帖由 Error_404 於 2007-4-16 19:29 發表

換返 3.0 先吧
2.0 都好d...

1.0....無人買
講真1.0到3.3都係一樣之嘛,差在個bios  都唔明點解可以差幾百
重新再開始
原帖由 戇男 於 2007-4-18 23:35 發表
重新再開始
賣唔出 ?
原帖由 觀星是答案 於 2007-4-26 11:21 發表

賣唔出 ?
之前未update bios
原帖由 戇男 於 2007-4-26 11:54 發表

之前未update bios
Update o左 BIOS 同唔 update BIOS 有分別嗎 ... ?
原帖由 觀星是答案 於 2007-4-26 12:42 發表

Update o左 BIOS 同唔 update BIOS 有分別嗎 ... ?
Support FSB 1333
原帖由 戇男 於 2007-4-26 13:37 發表

Support FSB 1333
the buyer don't know how to update last time?
之前我無同佢地講
原帖由 戇男 於 2007-4-26 17:04 發表
之前我無同佢地講
then ... ? 賣唔到 ?
原帖由 觀星是答案 於 2007-4-26 23:36 發表

then ... ? 賣唔到 ?
收番個bid之嘛

你有性趣?#question# 平d畀你啦
C* 又換機

無性趣
等緊 Quad core #yup#