原帖由 Error_404 於 2007-5-2 11:16 發表

個 task 行左 49 hrs , 仲係 22 % !

係kav block~~我上次行半個hr~~見重係3%先覺怪~~睇返kav~~原來block jor
我要close一次wgc~~再開不久kav就彈個window出來~~再add trust zone~~依家都無事了

[/URL]
原帖由 神行太保 於 2007-5-2 11:23 發表

係kav block~~我上次行半個hr~~見重係3%先覺怪~~睇返kav~~原來block jor
我要close一次wgc~~再開不久kav就彈個window出來~~再add trust zone~~依家都無事了
唔 work

唔通我用左 kav 7.0

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
我用kav 6 ~~~~~~可能你新版block得更勁

[/URL]
原帖由 神行太保 於 2007-5-2 10:14 發表

布布好勁...........7台...............
公司機o者
等我仲以為嘜事添.....
進佔第1位#vamp#
原來係 site 入面個 profile , 有得set 用幾多粒 CPU run #vamp#

係時間發力 #vamp#

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原來  boinc 先 十扑 多核 , 點轉去玩 #question#

個 UD 好似有 bug wo

有時 熄左 , 再開返 , 佢就重新 由 0 % run 過 task....

唔怪得...我run 極都無分啦

原帖由 Error_404 於 2007-5-3 17:24 發表
原來  boinc 先 十扑 多核 , 點轉去玩 #question#
不嬲都用緊 boinc!
原帖由 Error_404 於 2007-5-3 17:58 發表
個 UD 好似有 bug wo

有時 熄左 , 再開返 , 佢就重新 由 0 % run 過 task....

唔怪得...我run 極都無分啦
可能用UD twaker 原故
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 閒魂 於 2007-5-3 19:15 發表
不嬲都用緊 boinc!
寫返個教學
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 天下布武 於 2007-5-3 16:45 發表
進佔第1位#vamp#
追唔到

WGC同kav~好唔夾~~
一轉新project kav 又block 佢.........

[/URL]
原帖由 電親個腦 於 2007-5-3 21:19 發表

寫返個教學
快~~~~~~~~~~~~~~
原帖由 天下布武 於 2007-5-4 11:40 發表

快~~~~~~~~~~~~~~
Boinc對我很複雜XDDD

原帖由 神行太保 於 2007-5-4 10:03 發表
WGC同kav~好唔夾~~
一轉新project kav 又block 佢.........
要防毒 定 UD ,

洗左 kav , 即刻行到 WCG

布布好明顯係屈緊機…
原帖由 Error_404 於 2007-5-5 15:09 發表
快d追布布

原帖由 閒魂 於 2007-5-5 15:18 發表
布布好明顯係屈緊機…
還擊唔到

原帖由 Error_404 於 2007-5-5 15:09 發表
我要disable 佢~~online時再開返.......

[/URL]
wd又係有問題............轉玩boinc

[/URL]
部 server 行緊個 task 快 200 小時了
一定勁多分

1 個  task 就拿了 7000 多分

V_V

[/URL]
PCIN Team 成立一個月便由十四萬隊升到二千幾
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

The Genome Comparison Project Progress (updated May 30th, 2007)
http://www.dbbm.fiocruz.br/labwi ... rison/progress.html

Human Proteome Folding 1 Result Update (16/4/2007)
http://homepages.nyu.edu/~rb133/wcg/thread_2007_04_16.html

FightAIDS@Home
http://fightaidsathome.scripps.edu/
Volume 3 of FightAIDS@Home News [PDF, 2.2 MB] (10/5/2007)
http://fightaidsathome.scripps.edu/news/vol3.pdf

UD Cancer (7/4/2007)
http://www.chem.ox.ac.uk/curecancer.html

家用機已經退下來 , 費時整短命部機
現在只用 server 機來 run