想問下依家wii有平game玩未

xx( @_@ 我想問..不過又咩都唔識,又想依家包改機,又見個到全區碼咁,都唔知有咩用
平正版定平老番 #question#
原帖由 I.S. 於 2007-4-29 20:52 發表
平正版定平老番 #question#
xx( 平老番
原帖由 ziv 於 2007-4-29 20:55 發表

xx( 平老番
有好耐la
wii 有隻gundam 遲下出 好似好正咁
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 hktathmss 於 2007-4-29 22:00 發表
wii 有隻gundam 遲下出 好似好正咁
用劍劈
必買正版
原帖由 I.S. 於 2007-4-29 21:06 發表

有好耐la
咁係要買定係可以自己燒
原帖由 ziv 於 2007-4-29 22:24 發表

咁係要買定係可以自己燒
可以燒 #yup##yup#
原帖由 hktathmss 於 2007-4-29 22:27 發表
可以燒 #yup##yup#
係唔係用普通dvd+/dvd- 燒
我想問依家咩價到..想問機加兩個手街
係唔係有分左加制,又要改機
原帖由 ziv 於 2007-4-29 22:30 發表

係唔係用普通dvd+/dvd- 燒
我想問依家咩價到..想問機加兩個手街
係唔係有分左加制,又要改機
不過wii 好挑碟 要用某幾隻牌子 問問error404 #yup##yup#
原帖由 hktathmss 於 2007-4-29 22:31 發表
不過wii 好挑碟 要用某幾隻牌子 問問error404 #yup##yup#
thanks,都未有咁快買住,一五月放假即買..
買左同d囡囡去camp玩
原帖由 hktathmss 於 2007-4-29 22:31 發表
用3 "0"實無死
原帖由 JVCABC 於 2007-4-29 22:36 發表

用3 "0"實無死
唔該
不過我想問下玩老反會唔會好快死
好似ps2咁xx(

原帖由 ziv 於 2007-4-29 22:36 發表

唔該
不過我唔多見有得d/lXDDD
有ge 有ge
不過舊game d/l好耐
原帖由 JVCABC 於 2007-4-29 22:38 發表

有ge 有ge
不過舊game d/l好耐
我岩岩搵到,好正
玩正版la
原帖由 I.S. 於 2007-4-29 22:44 發表
玩正版la
我都會,不過我諗唔可以隻隻玩....我好花心
如果太耐先換一隻game,我可能會唔玩部wii
原帖由 ziv 於 2007-4-29 22:48 發表

我都會,不過我諗唔可以隻隻玩....我好花心
如果太耐先換一隻game,我可能會唔玩部wii
做人唔應該咁花心
原帖由 I.S. 於 2007-4-29 23:28 發表

做人唔應該咁花心
做男人就應該花心
重要有野心
最 cheap 都起碼用 三菱碟 ,  DVD+R / DVD-R 無所謂
用 4 X 燒錄

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
玩 Paper Mario 一定要小心

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-4-30 01:53 發表
玩 Paper Mario 一定要小心
點解
原帖由 ziv 於 2007-4-30 01:46 發表

做男人就應該花心
重要有野心

咩道理
原帖由 I.S. 於 2007-4-30 02:12 發表

咩道理
花心係因為我唔會輕易滿足
有野心係代表我有上進心#vamp#
不過對住女朋友我一定好專心
原帖由 ziv 於 2007-4-30 02:18 發表

花心係因為我唔會輕易滿足
有野心係代表我有上進心#vamp#
不過對住女朋友我一定好專心
你d 中文
原帖由 ziv 於 2007-4-30 02:08 發表

點解
你試下咪知

will Japan version Wii play Japan version paper mario have problem ???#question#
原帖由 GrayFox 於 2007-4-30 12:33 發表
will Japan version Wii play Japan version paper mario have problem ???#question#
#question#
日版Wii 玩日版paper mario 會唔會出事 ???
原帖由 GrayFox 於 2007-4-30 12:46 發表
日版Wii 玩日版paper mario 會唔會出事 ???
最好都係先UPDATE做2.2J