Closed

Closed #vamp#

仲有冇保
CHANGE
原帖由 出貓仔 於 2007-5-8 16:15 發表
仲有冇保
有小小興趣…
剛剛壞左兩粒…
原帖由 閒魂 於 2007-5-8 21:08 發表
有小小興趣…
剛剛壞左兩粒…
原帖由 月金 於 2007-5-9 06:42 發表

只可惜價錢太貴…
原本諗住買返隻 320G 算…
計計下…單位成本都唔貴得好多…
原帖由 閒魂 於 2007-5-9 06:51 發表

只可惜價錢太貴…
原本諗住買返隻 320G 算…
計計下…單位成本都唔貴得好多…
#vamp#
你要可以平d俾你 #vamp#
幾 $$ 先
原帖由 閒魂 於 2007-5-9 12:57 發表
幾 $$ 先
八折#vamp#
80G+20G 幾$
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-5-10 09:56 發表
80G+20G 幾$
$80 #vamp#
原帖由 月金 於 2007-5-10 10:28 發表

$80 #vamp#
可否show HD Tune的 error scan +Smart
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team

$80 #vamp#
咁抵
原帖由 電親個腦 於 2007-5-10 10:33 發表

可否show HD Tune的 error scan +Smart
原帖由 閒魂 於 2007-5-10 10:34 發表
咁抵
你係未要 120gb
原帖由 月金 於 2007-5-10 10:54 發表

咁有冇壞磁區#question#

我信得過BCO:-)

原帖由 電親個腦 於 2007-5-10 10:58 發表

咁有冇壞磁區#question#

我信得過BCO:-)
今晚要插番睇下先知
原帖由 月金 於 2007-5-10 11:05 發表

今晚要插番睇下先知
冇就好有興趣

$80 #vamp#
$81 要
CHANGE
原帖由 出貓仔 於 2007-5-10 11:37 發表

$81 要
81.1

原帖由 電親個腦 於 2007-5-10 12:02 發表

81.1
81.11
原帖由 閒魂 於 2007-5-10 12:08 發表
81.11
81.111

原帖由 閒魂 於 2007-5-10 12:08 發表
81.11
81.12
CHANGE
原帖由 kelvinlok 於 2007-5-10 12:13 發表
CHANGE
updated #vamp# #vamp# #vamp#
原帖由 月金 於 2007-5-10 19:05 發表
updated #vamp# #vamp# #vamp#

你地夠啦 ....
每 bid $10 唔該
我唔想睇完一整板之後, 都仲係 $85 ... #xxx#
原帖由 觀星是答案 於 2007-5-10 21:45 發表
你地夠啦 ....
每 bid $10 唔該
我唔想睇完一整板之後, 都仲係 $85 ... #xxx#
咁維持返80先O:-)