原帖由 觀星是答案 於 2007-5-19 02:09 發表

無得選擇的選擇
Asus 有O:-)
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 ANTI@# 於 2007-5-19 01:53 發表

我有個同學今日打黎
佢:得唔得閒同我買電腦
我:幾時先
佢:其實同我買機箱就得
我:你買左料?
佢:係
我:咁你買左咩料先?
佢:唔係好記得
我:底板呢?
佢:好似叫mp
我: ...
好colorful MB
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 觀星是答案 於 2007-5-19 11:34 發表

asus 又貴, BIOS 又成日有問題 (特別係用新 model CPU ...)
你買唔買 ?

返到去開唔到機, 返 shop flash 返 BIOS 開到機, 返到屋企裝唔到 Windows
去漢科 flash 個 beta BIOS, 裝完 Windows 久唔久 hang 機
再去漢 ...
咁唔通要用supermicro/tyan

原帖由 ANTI@# 於 2007-5-20 00:31 發表
我今日去砌
好多問題
例如#question#

原帖由 ANTI@# 於 2007-5-20 01:11 發表

d線唔識插

有四個power pin我冇插到
照開機
以為會blue screen

原帖由 ANTI@# 於 2007-5-20 01:56 發表

本身8個pin冇插到
個debug連燈都唔著
唔著debug燈可能也是一種single

原帖由 ANTI@# 於 2007-5-20 15:55 發表

個問題係:
唔係我買
好好的Marketing 策略係有用