大量p3/p2 硬件賣

#yup# 過幾日整條list 先
唔知有無 PS2 既 Network Adapter 賣呢????
原帖由 cks 於 2007-2-5 10:02 發表
唔知有無 PS2 既 Network Adapter 賣呢????
PS2 既 Network Adapter 即係咩來 ?
Network Adapter 即係可以將硬碟 ( IDE ) 接駁到 PS2 主機 ( 厚機 )
用 HDD 玩 GAME..LOAD GAME 快過用光碟..
pcin 同志超低價 $0
but 屯門自取
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
全壞

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-2-5 22:26 發表
全壞
有p3 未壞
不過聽日先打list
拿返去學換caps 也不錯
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-2-6 00:15 發表
拿返去學換caps 也不錯
屯門喎
CHANGE
CUSL2 fail agp burned 咁熟既…
你給他的
原帖由 閒魂 於 6/2/2007 02:24 發表
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 閒魂 於 2007-2-6 02:24 發表
#yup# Asus A7v 133-C V1.09 都是你的
其實呢d 野諗住買cpu 送mb
我都有成大堆野...但又懶得整個list出黎...
我反而想搵日一次過搬晒出黎畀你地選,你地睇o岩就放低錢囉走
原帖由 戇男 於 2007-2-6 23:37 發表
我都有成大堆野...但又懶得整個list出黎...
我反而想搵日一次過搬晒出黎畀你地選,你地睇o岩就放低錢囉走
影相:D
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-2-7 00:05 發表

影相:D
好多好亂....

如果有個地方大家將自己既野放晒出黎,好似跳蚤市場咁樣都唔錯(好似係sbb公司)
咁多野....你做收買佬

3272-8121-6997-5262