原帖由 馬高仔 於 2007-8-14 02:01 發表
佢果個位靚到爆
仲搵唔搵到類似靚位呀? 起碼都搵到條有1至2塊 +50% Crop
原帖由 咚記 於 2007-8-14 02:31 發表

仲搵唔搵到類似靚位呀? 起碼都搵到條有1至2塊 +50% Crop
但始終都係覺得打鬼佬過癮D XDDD
原帖由 咚記 於 2007-8-14 02:50 AM 發表

但始終都係覺得打鬼佬過癮D XDDD
我諗過開新英文server會del呢邊過番去

新英文應該有新野出
原帖由 馬高仔 於 2007-8-14 10:08 發表

我諗過開新英文server會del呢邊過番去

新英文應該有新野出
港版個plus好惡
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 hktathmss 於 2007-8-14 01:48 PM 發表
港版個plus好惡
係.... 你唔俾$一定唔夠俾左$果d人玩
原帖由 馬高仔 於 2007-8-14 13:53 發表

所以唔再玩係正確....
原帖由 csc 於 2007-8-14 07:49 PM 發表

所以唔再玩係正確....
我就過住引先
大叔, 你隻Hero應該高左唔少分啦
原帖由 馬高仔 於 2007-8-14 13:53 發表

我諗到用一個好狗既方法增加競增力

玩雙Account, 一個長期sit另一個攞合法地位,
咁兩個既Capital 會非常接近
一個全攻兵, 一個全守兵,
防守既Account唔會太Aggressive
兩隻Hero一個主攻一個主守, 同時會有二萬守兵同二萬以上攻兵.. #vamp#

不過就麻煩D要成日左login右login, 好處係有兩個Capital同Hero用  #whistle#
原帖由 咚記 於 2007-8-15 11:51 PM 發表

我諗到用一個好狗既方法增加競增力

玩雙Account, 一個長期sit另一個攞合法地位,
咁兩個既Capital 會非常接近
一個全攻兵, 一個全守兵,
防守既Account唔會太Aggressive
兩隻Hero一個主攻一個主守, 同時會有二萬 ...
#vamp#nono~  係同時開十個acc
一個係主其他係次要
game開頭主要專raid次要果D

#vamp#就算gm都捉唔到你
原帖由 咚記 於 2007-8-15 11:46 PM 發表
大叔, 你隻Hero應該高左唔少分啦
Marco12345 level 38 (Equites Imperatoris)
Regeneration:110/Day(+)22

Experience:76%

佢一衝四隊人過來每隊一k人都係同我up左一個lv
原帖由 馬高仔 於 2007-8-16 00:19 發表

一個係主其他係次要

呢d唔係狗 係好狗
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 馬高仔 於 2007-8-16 00:19 發表

一個係主其他係次要

raid次要? 冇用的.. 幫唔到好多..
原帖由 咚記 於 2007-8-16 12:38 AM 發表

raid次要? 冇用的.. 幫唔到好多..
有資源你仲驚? 兩邊走都幾係野的
1. IllusionSource of HopeFIT.47

佢真係進步神速,我睇月尾就可以gameover
csc又話唔玩

玩家 csc
詳細資料:描述:
排名:10180
種族:羅馬人
聯盟:最愛-馬尾
村莊:1
人口:103
» 消息

村莊:
名字居民坐標
Cosecant (主村)103(80|91)
咁高.......
原帖由 咚記 於 2007-8-16 20:52 發表
csc又話唔玩

玩家 csc詳細資料:描述:排名:10180種族:羅馬人聯盟:最愛-馬尾村莊:1人口:103» 消息
村莊:名字居民坐標Cosecant (主村)103(80|91)
s幾來的#question# #question#
int or hk#question# #question#
原帖由 csc 於 2007-8-16 09:18 PM 發表

s幾來的#question# #question#
int or hk#question# #question#
hks4
原帖由 馬高仔 於 2007-8-16 21:22 發表

hks4
呢個唔係我來的
依家玩緊呢兩個...
http://s1.travian.com/statistiken.php
171.
cscHKNE-E2154228

http://s7.travian.com/dorf1.php
153. cscGuardian1747524

之前hk比左人家.....#whistle# #whistle#
玩埋完左就唔再玩.....
原帖由 csc 於 2007-8-16 09:28 PM 發表
依家玩緊呢兩個...
http://s1.travian.com/statistiken.php
171.
cscHKNE-E2154228
http://s7.travian.com/dorf1.php
153. cscGuardian1747524
之前hk比左人家.....#whistle# #whistle#
玩埋完左就唔再玩.....#ham ...
下話~ 到時吹雞call你
原帖由 馬高仔 於 2007-8-16 21:31 發表

下話~ 到時吹雞call你
同我打下佢啦:D :D :D
唔使留手....