原帖由 咚記 於 2007-2-9 01:39 AM 發表
再加多300 Praet去Lei Yue Mun

Lei Yue Mun唔好生守兵呀, 我會盡力rein
我覺得~ 耐力戰來~ 如其守不如攻~ 人地係咁打落去唔係路喎
原帖由 馬高仔 於 2007-2-9 01:47 發表

我覺得~ 耐力戰來~ 如其守不如攻~ 人地係咁打落去唔係路喎
一攻可能就無得守
齊齊死..
我既守兵去哂香港木度咁滯..
畀人攻就大乜鑊.

家下係咁trade鐵去生兵..
話時話
香港木既imp大隊衰左喺乜人手上?

要報仇
好在香港木主村鯉魚門唔raid都可以一日生二百幾隻imp, 只要守住幾日, 又有得打 #bc#
原帖由 咚記 於 2007-2-9 01:57 發表
話時話
香港木既imp大隊衰左喺乜人手上?

要報仇
好在香港木主村鯉魚門唔raid都可以一日生二百幾隻imp, 只要守住幾日, 又有得打 #bc#
可以一窩收皮都唔少野
原帖由 csc 於 2007-2-9 02:16 發表

可以一窩收皮都唔少野
我低能得滯
Yau Tong比人清
我喺公司connect去travian好慢呀..

睇唔住
Lam Tin香埋..
真係要load好耐先睇到
Ping tin都瓜哂.
盡全力保住Lei Yue Mun

掛左就冇得玩了

所有rein出發
可能會被人吃村~
同時被三萬幾人打~ 人地都算俾面~
原帖由 馬高仔 於 2007-2-9 12:13 發表
依家連線好慢

動作已取消
Internet Explorer 無法連結您要求的網頁。網頁可能暫時無法使用。
請嘗試下列:
    請按 [重新整理] 按鈕,或者稍後再試一次。
    如果以前瀏覽此網頁,但想檢視儲存在電腦的內容,請按 [檔案],然後按 [離線工作]
  • 如需關於使用 Internet Explorer 離線瀏覽的資訊, 請按 [說明] 功能表,然後按 [內容與索引]

Internet Explorer
原帖由 馬高仔 於 2007-2-9 12:13 發表
你明白咩叫蟻多摟死象啦

可況人地都唔係蟻
LAM TIN 糧倉無左.....
唔好送糧過去住...
Yau Tong比人掃左田.糧倉仲係到
原帖由 咚記 於 2007-2-9 12:36 PM 發表

你明白咩叫蟻多摟死象啦

可況人地都唔係蟻
三萬人....... 頂唔到兩野~

d膠層有咩指示???
唔知啊

我只知我你csc都唔好輕舉妄動, 否則又係咁既下場..
我地都唔夠Active去自己安排防守.
佢地D人係其他區黎Attack
佢地根本得閒到冇野好做跨區黎玩野
原帖由 咚記 於 2007-2-9 02:51 PM 發表
佢地D人係其他區黎Attack
佢地根本得閒到冇野好做跨區黎玩野
事出必有因~ 引到三萬幾人來都唔易架
Yau Tong Lam Tin同Ping tin唔係冇機會番生, 但要rein同send Crop得準先得..
糧草方面唔係問題
其他就.....
田我以經起番咁D,來緊果D攻擊我唔敢講

其他靠你們了~

唔多似搶村~ 不過下下一浪就難講D~
點解hkwood好似冇人理咁既
原帖由 馬高仔 於 2007-2-9 20:42 發表
點解hkwood好似冇人理咁既
因為我番左學
有D氣餒..
原帖由 咚記 於 2007-2-9 10:19 PM 發表
有D氣餒..