Sony Ericsson 全新7機登埸

C702 : 2.2吋Mon + 3.2百萬像 + 臉部對焦 + GPS + 防水花防塵
C902 : 5百萬像 + 閃光燈 + Auto Focus + 臉部對焦 + 影像防震系統= 10.5mm
W980i : 8GB音樂摺機 , Clear Bass及Clear Stereo
X1 : 全新X系機王登場 , 勁到你唔信
G700:Touch Mon + Smartphone
G900:Touch Mon + UIQ + 5百萬像 + Touch Auto Focus
Z770:高貴時尚,2.2吋 Mon
http://board.phonehk.com/viewthread.php?tid=238798&extra=page%3D1

#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
C902 : 5百萬像 + 閃光燈 + Auto Focus + 臉部對焦 + 影像防震系統= 10.5mm

G900:Touch Mon + UIQ + 5百萬像 + Touch Auto Focus

呢兩台我最有興趣呢
部x1 之外
其他個樣都ma ma地
SE 終於有三防機

唔知拍唔拍得住ericsson 部鯊魚
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
SE今次勁玩touch

3272-8121-6997-5262
x1 算係新突破
不過touch果part demo得好少

只要求多一次已可 只要留多刻已可
只要忘掉是誰做錯 就別懷恨難過
可惜求得早已太多 這樣來讓十年掠過
很多人都可 我們不可 我們不可
這樣輕率錯過
勁玩 touch screen...

早就要la....咪鬼學 nokia 咁保守

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
X1平過7k唔洗諗.......買

over 7k唔洗諗........唔買#fucku#
X1 :
全新X系列 - XPERIA™
Sony Ericsson 重點力作
P系接班人,但係P series依然會出~機王X1
全新副品牌,代表綜合的多媒體娛樂同上網經驗,XPERIA Panel
多款介面選擇,不似以前一定要入目錄選擇,全部好似 iPhone 一樣咁,手指一揮即改
輕簿設計..唔似HTC TyTNII 咁大份
八頻 GSM
Mon Size係3吋,解像度係800x400,Windows Mobile,但未有GPS功能,
新增3.5mm插頭,好似用唔到M2,只係用到mircoSD,相信一定好貴
簡直冇得彈!
真係唔信
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 SnoopyLL 於 12/2/2008 08:36 發表

呢兩台我最有興趣呢   
我都係睇中尼兩部
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2008-2-16 01:26 AM 發表
我都係睇中尼兩部
香港有update news ~~ 記得通G一下
原帖由 SnoopyLL 於 18/2/2008 23:29 發表

香港有update news ~~ 記得通G一下
好的
兩部都勁想買
c902超型
g900又勁又細
兩部都係想買紅色
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
部W980都勁正
enzo~~  知唔知幾時出 ?
原帖由 SnoopyLL 於 25/3/2008 19:01 發表
enzo~~  知唔知幾時出 ?
無晒聲氣
話就話第二季出
原帖由 Enzo 於 2008-3-25 09:41 PM 發表
無晒聲氣
話就話第二季出
:-( 即係又要等到9or10月
原帖由 SnoopyLL 於 26/3/2008 18:43 發表

:-( 即係又要等到9or10月
第二季wor,即係下個月
原帖由 Enzo 於 2008-3-27 10:06 PM 發表
第二季wor,即係下個月
信唔過。。 成日都遲既