接了PCI-E 6 pins 未?
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 JVCABC 於 2007-4-22 14:49 發表

display card個條#question#
之前無,後尾我叫佢插番
但都係咁
#yup#

MB 有冇駁漏#question#
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
可以試試唔入case

看下係唔係短路

原帖由 JVCABC 於 2007-4-22 17:12 發表
應該係短路
唔入case就開到

唔該大家
Yeah 估中

原帖由 JVCABC 於 2007-4-22 17:18 發表

咁係唔係要重新再上過曬d 橋定唔知腳#question#
最好重新上過膠腳同柱

原帖由 JVCABC 於 2007-4-22 17:32 發表

膠腳邊度有#question#
個case 有跟

原帖由 JVCABC 於 2007-4-23 02:17 發表
但而家到部機著
個mon無野睇
又無響
唔係short 壞板ma#question#

原帖由 JVCABC 於 2007-4-23 11:45 發表

咁點算
若果所有parts 係同一舖買,成架機逗返去check